Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


pinky daisy rain
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pinky daisy rain



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 21-Nov-2008 10:20
My First Beading Project
assalamualaikum

hmm.. sebenarnya ni entry baru , as hari tu nya saya terdeletekan.. Rupanya kalo nak masukkan quote tu, tulisan untuk entry kita tak leh padam ek.. lahaii.. mana ku tahu.. tapi takpe, kita kan belaja daripada kesilapan.

So, ini adalah 1st projek saya dalam dunia sulam manik ni. baju sendiri jek. Tapi saya rasa la, nak kena perbaiki cara amik pics la.. sebab saya rasa pics ni tak cantik... Hmmm.. mungkin juga sebab baju kurung saya ni, corak dia bright sangat, so, hightlight manik yang saya buat kat bunga tengah2 baju tu tak naik.. hmm.. meibi... kan kan kawan-kawan..

So next time kena cari baju yang agak plain dan kurang corak, baru cantik tuk di sulam manik.. gitu agaknya kot... :-D




testing..testing..
Kak Izan, Sally~ & Mira ~ thanks kak izan, sally n mira.. sy masih lam fasa try n error lagi ngan FP ni.. mmg error pon sebab dah terdelete entry awal2 hari tu masa nak cuba wat quote ni haw haw.. tapi syok la ada kawan-kawan cam akak n mira n sally n Kak Nora, semua tak lokek ilmu.. caya lah.. cam ni la baru bangsa kita leh maju, cewah.. patriotik la pulaks.. :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.